Kategorija

4GAB LED Auto Spot gaismas 48W Darba Gaismas 30 Grādu Staru Kvadrātveida Off-road Lampas Gaismas Miglas Apgaismojums Eksterjers Par Laivu/SUV/Kravas/LTV

Jauns

€6.07

€7.59

-20 %

Pieejams

Tagi: 4x4, led offroad, uzdevumu apgaismojums, peterbilt, apvidus, led miglas lukturi kizashi, optisko šķiedru lentes, rotaļlieta truck, auto uzlīme, led.

Funkcijas:

1. 2xSquare augstas jaudas prožektors LED darba gaismas lentes, 16x3 vatu liela jauda un augsta intensitāte white LED, krāsu temperatūra ir 6000 K, 3520 lm.

Izturīgs dizains: melns lakots augstas kvalitātes alumīnija korpuss, nerūsējošā tērauda regulējamu montāžas kronšteinu un shatterproof objektīvs, IP68 ūdensnecaurlaidīga, izturīga, var izturēt jebkuru skarbajiem apstākļiem.

2 lieliski laika apstākļi, lieliska ūdensizturīgs, nepievelk putekļus, triecieniem un koroziju.

3. Ilgu mūžu: videi draudzīgiem mazjaudas dizains, ar integrētu radiatoru, ilgāku mūžu, nominālā laiks ir 30,000 stundas.

4. DC 10V-30V darbības sprieguma diapazons: piemērots visu veidu kravas automašīnas, apvidus transportlīdzekļiem, 4x4 jeep, SUV, kalnrūpniecības, jūras, lauksaimniecības un smago aprīkojumu.

Saraksts:

2*48W ūdensizturīgs prožektors LED darba gaismas (regulējamu montāžas kronšteinu, skrūvju komplektu un 12 mēnešu jāuztraucas-bezmaksas garantija)

1. VISPASAULES PIEGĀDE. (Izņemot dažas valstis un APO/FPO)

2. Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes.

3. Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.

4. Attēlus, kas tiek rādīti nav faktisko objektu, un ir paredzēts tikai atsaucei.

5. PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu.

6. Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu 30 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!

7. Sakarā ar krājumu stāvokli un laika starpības, mēs izvēlēties, lai kuģis savu preci no mūsu pirmais pieejama noliktava par ātru piegādi.

1. 12 mēneši Ražotāja ierobežota Garantija par bojātiem preces (izņemot priekšmetus, bojāta un/vai ļaunprātīgi pēc pieteikuma saņemšanas).Aksesuāri nāk ar 3 mēnešu garantiju.

2. Bojātas preces, IR jāziņo un atpakaļ garantijas laikā (un oriģinālajā iepakojumā, ja tas ir iespējams).Jums ir, pastāstiet mums, ko defekts ir, un dod mums,

pasūtījuma numurs.MUMS NAV SALABOT VAI NOMAINĪT VIENUMI, KURIEM IR BEIDZIES GARANTIJAS LAIKS.

Piliens kuģniecība Atbalsts
Ārējās Testēšana Sertifikācija ce
Īpašas Pazīmes LED plūdu Staru Gaismas
Daudzums 2gab
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Vienuma Tips Citi
Zīmola Nosaukums kaigelin
Spriegums 220v
Materiāla Tips ABS
Postenis Diametrs 11cm
Par Transportlīdzekļa Marku/Modeli Mini
Postenis Svars 302g

Uzrakstīt recenziju

4GAB LED Auto Spot gaismas 48W Darba Gaismas 30 Grādu Staru Kvadrātveida Off-road Lampas Gaismas Miglas Apgaismojums Eksterjers Par Laivu/SUV/Kravas/LTV

4GAB LED Auto Spot gaismas 48W Darba Gaismas 30 Grādu Staru Kvadrātveida Off-road Lampas Gaismas Miglas Apgaismojums Eksterjers Par Laivu/SUV/Kravas/LTV

Funkcijas: 1. 2xSquare augstas jaudas prožektors LED darba gaismas lentes, 16x3 vatu liela jauda un augsta intensitāte white LED, krāsu temperatūra ir 6000 K, 3520 lm. Izturīgs dizains: melns lakots augstas kvalitātes alumīnija korpuss, nerūsējošā tērauda regulējamu montāžas

Saistītie Produkti

Produkts sekmīgi pievienots izstrādājumu salīdzināšanai!