Kategorija

Kaija Biznesa Mehāniskās Skatīties Sudraba Tonis PVD Ar Nerūsējošā Tērauda Izstāde Atpakaļ Self Vēja Automātiskā Vīriešu Skatīties 816.362

Jauns

€172.66

€287.77

-40 %

Pieejams

Tagi: automātiskā jūras kaiju skatīties, kaija kustības automātisko skatīties, 44mm skatīties, jūras kaiju sudraba, dial st36, orient, vīriešiem skatīties, seagul skatīties, corgeut skatīties, starking automātiskie pulksteņi vīriešu.

Specifikācijas:

Zīmola:Jūras-Kaiju

-Modelis:816.362

Izmērs:40 × 10mm

-Band:Nerūsējošā Tērauda

-Stāvoklis:Jauns Ar Birkām

-Dial Logu:Sapphire Kristāls

-Ūdens Izturība Dziļums:5Bar(50m)

-Iezīme:Ūdens Izturīgs

Aizdare Veids:Aizdare Aproce

-Gadījumā, ja:Premium 316L Nerūsējošā Tērauda

-Lieta-Atpakaļ:Skrūves-Safīra Kristāla Skatīt Caur

-Pārvietošana:Jūras-Kaiju Automātiskā ST2130

Par Jūras-Kaiju Skatīties:

Jūras-Kaiju,kas ir apveltīts tādiem nosaukumiem kā, piemēram, Ķīna Top Zīmolu,Ķīna Labi Zināt, preču Zīmes un Ķīnas Laika cienījams Zīmols,ir nodrošināti ar vēsturi vairāk nekā 50 gadu,vairāk nekā pusgadsimtu, ir tecnological zināšanas un daudzgadīgo raksturs Ķīnas kultūru.

Ķīna Kaija Watch Co.,Ltd.,kā lielākais skatīties rūpniecības grupas Ķīnā,ir uzkrāta 63 gadu ražošanas pieredzi watchmaking,arī ņem spēcīgs tehniskās attīstības strenth par CNC,precīzijas iekārtu ražošana un liels skaits precizitāti rezerves daļas apstrādei.Grupa līdz šim ir izstrādāts CNC automātiskās horizontālās virpas un daudz dažādu precizitātes apstrādes iekārtas, ražošanas precīzijas instrumentiem un rezerves daļām.Grupai ir uzlabotas tehnikas un instrumenti,un ir cienījams kā top 500 uzņēmumu un pirmās klases enterprice Ķīnā.Tur savu vairāk nekā 2000 gabalu pasaules papildu apstrādes iekārtas un testēšanas instrumenti,tostarp 30% šo mašīnu no ārzemēm.Arī,tie rada virkni augstas klases,vidū zvanīja,un low-end multifunkcionālā automātiskā machanical pulksteņi un gandrīz 100kinds produktu,piemēram, tourbillon,ceturkšņa un minūšu atkārtotājs.

Kaija ir cienījams klase-mērīšanas uzņēmums Ķīnā,ar pilnīgu Kvalitātes Nodrošināšanas Sistēmu, un ticama pārbaudes iespējām,kā arī ir ieguvis ISO 9001.2000 sertifikātu.

Par Mums:

-Mēs cenšamies nest jaunu un interesantu pulksteņi-veidu, kas jums nebūs atrast jūsu vietējā juvelierizstrādājumu veikalā.Visi pulksteņi ir 100%brand new,autentisku un patiesu.Mūsu klientu serviss ir otrais nevienam.Pēc pārdošanas,jūs joprojām esat mūsu klients.Mēs cenšamies, lai pārliecinātos, ka jums ir apmierināti ar savu pirkumu.

Piegāde:

-Mēs kuģis no Shenzhen Ķīna,kuģiem pasaulē, gandrīz katrā valstī visā pasaulē,kas aptver Ziemeļu un Dienvidamerikā,Eiropā,Āzijā,Okeānijā.Mēs nodarbināt serveces lielu,uzticamu starptautiskajiem pārvadātājiem, lai nodrošinātu jūsu pakete sasniegs savu galamērķi droši.

Atsauksmes:

-Atsauksmes ir brokastis čempionu.Jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mūsu biznesa attīstību, un rādītājs tam, cik labi mēs darām.Mēs sirsnīgi aicinām jūs varētu atstāt pozitīvu atsauksmi par mums, ja jums ir apmierināti ar mūsu produktu un pakalpojumu.

Garantijas un Atgriešanās Politiku:

-Visas elektroniskās preces tiks pārbaudīta, pirms nosūtīšanas veic, lai nodrošinātu kvalitāti.

-6 mēnešu garantija uz visiem eletronic priekšmetus, ja vien nav norādīts citādi.

-Lūdzu, sazinieties ar mums pirms atgriešana produktiem.Mēs vai nu kompensāciju, vai aizstāt saņemot bojātos objektus.Klients ir atbildīgs atpakaļ nosūtīšanas izmaksas.

Ja jums vēl ir šaubas,lūdzu, nevilcinieties sazināties ar mums.

Kustība st2130
Vienuma Tips Mehāniskās Rokas Pulksteņi
Stils Biznesā
Gadījumā, Ja Forma KĀRTA
Gadījumā Biezums 10mm
Ūdens Izturība Dziļums 5Bar
Dial Diametrs 40mm
Kronis Velciet un Push Kronis
Joslas Garums 7.5 collas
Band Materiālu Veids Nerūsējošā Tērauda
Gadījumā, Ja Materiāls Nerūsējošā Tērauda
Skavu Veids Aizdare Aproce
Kastes & Gadījumos Materiāls Papīrs
Modeļa Numurs 816.362
Joslas Platums 20mm
Iezīme Ūdens Izturīgs
Zīmola Nosaukums Jūras-Kaiju
Dial Logu Materiāla Veids Safīra Kristālu

Uzrakstīt recenziju

Kaija Biznesa Mehāniskās Skatīties Sudraba Tonis PVD Ar Nerūsējošā Tērauda Izstāde Atpakaļ Self Vēja Automātiskā Vīriešu Skatīties 816.362

Kaija Biznesa Mehāniskās Skatīties Sudraba Tonis PVD Ar Nerūsējošā Tērauda Izstāde Atpakaļ Self Vēja Automātiskā Vīriešu Skatīties 816.362

Specifikācijas: Zīmola:Jūras-Kaiju -Modelis:816.362 Izmērs:40 × 10mm -Band:Nerūsējošā Tērauda -Stāvoklis:Jauns Ar Birkām -Dial Logu:Sapphire Kristāls -Ūdens Izturība Dziļums:5Bar(50m) -Iezīme:Ūdens Izturīgs Aizdare

Saistītie Produkti

Produkts sekmīgi pievienots izstrādājumu salīdzināšanai!