Kategorija

AR TATTLE KAROGA PAKETE VELCĒŠANAS ZVEJAS PUSĒ PLANER VALDE

Jauns

€26.56

Pieejams

Tagi: zvejas knaibles pesca, zvejas kastes instrumentu, zivju zvejas rīku, fedeer, downrigger laivu, katalonijas karogu, zivju āķi jūras, materiāli zvejas, finanšu zvejas rīku, liels velcēšanas motora.

PIEZĪME: Lūdzu, nav iestatīts jūsu rīkojumu, ja jums ir nepieciešams, šo preci ārkārtas situācijās.Preces tiks nosūtītas pa Pastu Ķīnas .Parasti kuģniecības laiks ir 20-30 darba dienu laikā (4-6 nedēļas), bet dažās valstīs, tas varētu būt garāks, jo kavēšanās vietējās paražas un post office.Ja to atstāj Ķīna nevar izsekot.Lūdzu, esiet pacietīgi, pēc tam, kad maksājums ir aizpildīts.Ātri sūtījums ir pieejami daži īpaši nosacījumi.

***********************************

Transportēšanas laikā,daži atbrīvot klipu var bojāta,Tāpēc mēs ieliekam vēl divi atbrīvot klipus, lai jūs replease sadalīti vienā gadījumā tie ir borken.

Piezīme: cenu tikai par produktu un kravu, neietver pircēja ievedmuitas nodoklis!!!

AR LABO UN KREISO PUSI PIEEJAMS

Ļoti redzama, lai efektīvi saldūdens velcēšanas

Atsperi karogs brīdina par streiku

Pielāgot atsperes spriegojumu atkarībā no ēsmas izmēra

Spiediens-lock snaps piegādāt stabilu turēt uz jebkura zvejas līnija

Ietērps up un trollis ūdeņos par trofeju walleyes un citas saldūdens cīnītājiem.

Ļoti redzamas un viegli izmantot, mūsu Uzlabotas Makšķernieku Planer Valdes Tattle Karogs ir nepārspējams vērtību, kas ir pārliecināts, lai pārspēt jūsu cerības.

Atsperes karoga ceļojumi brīža, kad streiks notiek.Ietver divas, iepriekš vienu roku.Uzstādīt karoga, līdz ar smago stiepes atspere, paredzēta lielu crankbaits, vai izmantot gaismas spriedzi ssure-lock snaps cietā turēt uz jebkura zvejas līnijas.Viegli strādāt ar.

Izmērs:19.5x7.5cm

Materiāls Plastmasas
Veids Zivju Rokturis
Izmērs 19.5X7.5

Uzrakstīt recenziju

AR TATTLE KAROGA PAKETE VELCĒŠANAS ZVEJAS PUSĒ PLANER VALDE

AR TATTLE KAROGA PAKETE VELCĒŠANAS ZVEJAS PUSĒ PLANER VALDE

PIEZĪME: Lūdzu, nav iestatīts jūsu rīkojumu, ja jums ir nepieciešams, šo preci ārkārtas situācijās.Preces tiks nosūtītas pa Pastu Ķīnas .Parasti kuģniecības laiks ir 20-30 darba dienu laikā (4-6 nedēļas), bet dažās valstīs, tas varētu būt garāks, jo kavēšanās vietējās

Saistītie Produkti

Produkts sekmīgi pievienots izstrādājumu salīdzināšanai!