Kategorija

Sextoy Sieviešu G Spot Vibrators, Divas Mini Tauriņš Spēcīgs Seksa Rotaļlietas Sievietei Vibrators Klitora Erotiskā Preces Seksa Veikals.

Jauns

€26.17

€51.32

-49 %

Pieejams

Tagi: sextoy vīrieši sievietes, rožu vibratori, manējā seksa rotaļlietas, seksa rotaļlieta, dzimums, vibrat, Nūjiņu, dildo sieviete, vīriešu sextoy, tauriņš dildo.

Par produktu: 100% ūdensizturīgs vibrators ar kopēju stimulācijas laikā lovemaking vai solo play-Viņš jutīsi ciešāku sajūtas pret viņa vārpstas un sēkliniekos, kamēr viņa varēs baudīt sensacionālu G-spot un klitora stimulāciju.Ikviens ir uzvarētājs.Maksa par magnētisko lādētāju 120 minūtēm līdz 90 minūtēm play-lādētājs ir ļoti interesanti, kā to var tikai magnētiski turas pie diviem metāla aprindās ārpusē un maksas rotaļlietas bez jautājums, saglabājot iekšpusē ir sauss. 9 vibrācijas funkcijas, katra ar regulējams jaudas līmenis - vibrācijas sniedz sajūta, ka ir grūti būt ražoti tikai un vienīgi ar roku darbu, jo 9 veidiem tikai novest jūs uz braucienu, kas ļauj baudīt 9 dažādos veidos stimulēšana.Ražots no ķermenim droša silikona materiāla-Tā ir, ka lielu zīdaini gludu silikona jūtos tik tā uzskata, ārkārtas uz viņas plankumi, tas pieskaras..Ir silikona tā attīra viegli, un jūs varat to gatavs savu (vai viņas ar jūsu nākamo piedzīvojumu.Tālvadības pults-tad līdz pat 3 metru attālumā aizraujošu spēli-Jums būs mīlestība fakts, ka to var kontrolēt ar tālvadības jūs spēlēt solo vai ar savu partneri.

Par Garantijas Laiks

Pilnu kompensāciju, ja prece neatbilst aprakstam vai bojāts. (Lūdzu, jūtieties brīvi, lai iegūtu sliktu pārskatīt vai neitrālu komentāru, lūdzu, sazinieties ar klientu apkalpošanas laikā, mēs uzskatām, ka valūtas ļaus jums iegūt labāku rezultātu.Paldies)

Par Produktu

Visi produkti ir 100% pavisam jaunu, darbīgu un pārbauda rūpīgi, pirms izsūtīšanas.

Visi produkti ir izgatavoti no Medicīnas klases materiāls, 100% drošību, nekaitīgi organismam.

Par Sūtījumu

Mēs nosūtīsim no pasūtījuma ietvaros 5 darba dienu laikā.Piegādes laiks būs atkarīgs dažādās valstīs, un var ietekmēt laika apstākļi, pubilc brīvdienām un tā tālāk.Ja pasūtījuma doesn ' t recevied paziņot šajā laikā, lūdzu, sazinieties ar mums.

Ko līdz, ja atbilst preci

Lūdzu, izmantojiet produkts saskaņā ar produkta rokasgrāmatu pirmkārt, ja jūs joprojām nevarat lietot to, lūdzu, sazinieties ar klientu apkalpošanas laikā, lūdzu, neatveriet strīdu, būs, mēs uzskatām, ka komunikācija ir daudz labāk, nekā strīdu.

Par Darba Laiks

Jo laika starpība, būs kavēšanās sakari, bet ziņas tiks atbildi vienas darba dienas beigām.lūdzu, esiet pacietīgi.

Par

Mēs uzskatām, ka klientiem, kā mūsu draugi.Mēs ceram, ka jūs varat iepirkties no mums, ar vairāk laimes un mazāk uztraukties.jūsu atbalsts mums ir ļoti svarīgi, Lūdzu, neaizmirstiet atstāt mums 5-Zvaigžņu atsauksmes.

Veids G-Spot
Materiāls Augstas kvalitātes silikona + ABS
Vienuma Tips Vibratori
Ūdensizturīgs ūdensdrošs ipx7
Zīmola Nosaukums WOWYES
Modeļa Numurs o1
Izmērs 3.9in*1.29in*2.4in
Preču Kvalitātes Sertifikāciju ce
Vibrācijas Frekvence 9 vibrācijas frekvences
Neķītrs Attēlu No
Skaņas shell Mazāk nekā 40 decibeli
Strāvas Padeve USB Uzlāde
Seksuāli Divdomīgs No
Funkcijas Masturbācija + G punktu vibrācijas

Uzrakstīt recenziju

Sextoy Sieviešu G Spot Vibrators, Divas Mini Tauriņš Spēcīgs Seksa Rotaļlietas Sievietei Vibrators Klitora Erotiskā Preces Seksa Veikals.

Sextoy Sieviešu G Spot Vibrators, Divas Mini Tauriņš Spēcīgs Seksa Rotaļlietas Sievietei Vibrators Klitora Erotiskā Preces Seksa Veikals.

Par produktu: 100% ūdensizturīgs vibrators ar kopēju stimulācijas laikā lovemaking vai solo play-Viņš jutīsi ciešāku sajūtas pret viņa vārpstas un sēkliniekos, kamēr viņa varēs baudīt sensacionālu G-spot un klitora stimulāciju.Ikviens ir uzvarētājs.Maksa par magnētisko lādētāju

Saistītie Produkti

Produkts sekmīgi pievienots izstrādājumu salīdzināšanai!