Kategorija

Sublimācijas Tukšu Metāla Pirksta Gredzenu Mobilā Tālruņa Turētājs Stāvēt Sakausējuma Metāla Tālrunis Stāvēt Universālo Turētāju

Jauns

€15.39

Pieejams

Tagi: phrozen sonic 4k, samsung galaxy j2 sublimācijas, sublimācijas alumīnija, tukšu sublim, printera sublim, sublimācijas tukšu metāliem, caurules blīve gredzens, sublim, sublimācija sagataves maki, sublimācijas metāla plāksnes.

Mēs sniedz daudz sublimācijas tukšs produktu ar Siltuma nodošanu, piemēram, telefonu gadījumos ,keychains, gredzeni,kaklarota, kuloni, kosmētikas spoguļi, pulksteņi, doorplate, ledusskapis magnēti, spilveni, krekli,kauss,čības,priekšautus, mats&paliktņi,krūzītes,peles paliktņa, somas/maki utt, labāko cenu un labāku kvalitāti, ja ir interese, lūdzu, sazinieties ar mums.

Paziņojums:Zemākā Daudzums ir 10 Gabali par katru Art. - Nr., lūdzu, sūtiet mums daudzumu, kā 10pcs.20pcs.30pcs.40pcs,nesūtiet daudzumu, kā 7pcs.13pcs.21pcs.

ja jūs vēlaties, kuru stilu, lūdzu, pastāstiet mums, Art. - Nr. un kvantitāti.Attēlā: Kvadrātveida Attēlu izdrukāt Izmērs ir 2.9 cm*2.9 cm.Sirds Attēls drukāts Izmērs ir 2.3 cm*2.7 cm.Apaļā Attēls drukāts Izmērs ir 3cm*3cm.

1.Sūtījumu

Mēs kuģis Pasaulē.

Mēs kuģis 48 stundu laikā pēc jūsu noskaidroti maksājumu.

Lūdzu, pārliecinieties, vai jūsu adrese ir Pareiza, Ja lietas iet greizi izraisīt nepareizu adresi, mēs esam ne lādētāju no tā.

Ievedmuitas nodokļi un maksājumi netiek iekļauti postenī cena un piegādes izmaksas.Tie ir pircējs responsobility.

Ja jums nav saņemt irems vairāk nekā 40 bussiness dienu laikā, lūdzu, sazinieties ar mums ,mēs darīsim visu iespējamo, lai to salabotu.

2.Atgriešanās Politiku

Visi sakes ir galīgs,atgriešanās ir pieņemts uz nomaiņa, pamatojoties tikai.

Mēs donot respsosiblible par jebkuru fizisku kaitējumu, kā rezultātā no pircēja ļaunprātīgu izmantošanu.

Pircējs mums resposible izmaksu atdeves shippment.

Ja prece nedrīkst būt bojātas, to saņemot,pircējam ir līdz 14 dienām no dienas, kad pieprasījuma apmaiņu ar otru,priekšmeti jābūt atpakaļ tās sākotnējā un neizmantoto nosacījumu,precēm jābūt atgriezta tās oriģinālajā kastē(ja tāds ir) un iepakošanas .Citādi nomaiņa nebūs apsvērt.NĒ EXVEPTION ABOLUTELY.

3.Atsauksmes

Jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums.

Ja jums ir apmierināti ar mūsu produktiem un pakalpojumiem,lūdzu, atstājiet mums ir pozitīva, ar piecām Zvaigznēm, paldies jums tik daudz.

Mēs darām lietas, lai saglabātu mūsu klienti būtu apmierināti, Dažreiz lietas iet greizi.Ja retu reizi jums rodas kādas problemn,lūdzu, sazinieties ar mums uzreiz, un dot mums iespēju, lai padarītu to labi!

4.Klientu Serviss

mūsu darba laiks ir no 9 līdz 12 no pirmdienas līdz piektdienai.Sestdien&svētdien mēs strādājam no 10 līdz 6pm.

Jebkuru jautājumu justies brīvi ļaut mums zināt, mēs atbildēsim, cik drīz vien iespējams.

Paldies !

Forma Cietie
Zīmola Nosaukums KAIBAIYUN
Materiāls Metāla
Modeļa Numurs Sublimācijas Tālrunis Stāvēt

Uzrakstīt recenziju

Sublimācijas Tukšu Metāla Pirksta Gredzenu Mobilā Tālruņa Turētājs Stāvēt Sakausējuma Metāla Tālrunis Stāvēt Universālo Turētāju

Sublimācijas Tukšu Metāla Pirksta Gredzenu Mobilā Tālruņa Turētājs Stāvēt Sakausējuma Metāla Tālrunis Stāvēt Universālo Turētāju

Mēs sniedz daudz sublimācijas tukšs produktu ar Siltuma nodošanu, piemēram, telefonu gadījumos ,keychains, gredzeni,kaklarota, kuloni, kosmētikas spoguļi, pulksteņi, doorplate, ledusskapis magnēti, spilveni, krekli,kauss,čības,priekšautus, mats&paliktņi,krūzītes,peles paliktņa, somas/maki

Saistītie Produkti

Produkts sekmīgi pievienots izstrādājumu salīdzināšanai!