Kategorija

OkeyTech 5gab/daudz 1 Pogu Tālvadības Auto Atslēgu Shell Fob Neslīpēts NE73/VAC102 Asmens Renault Twingo Clio Kangoo Master Scenic Laguna

Jauns

€5.84

€7.30

-20 %

Pieejams

Tagi: renault simbols svārki, automašīnas galvenais renault, clio 1, logo renault kangoo, juvelierizstrādājumu taustiņu renault, renault grand scenic iii, gadījumā, ja galvenais renault, laguna 2, dienas gaitas lukturi renault twingo 1, atslēgas renault.

Specifikācijas: Svars: 40g/gab Materiāls: ABS+Metāls Krāsa: Melna Pogas: 1 Pogu Asmens: Neslīpēts Tukšu Asmens Transponderu Mikroshēmu: Nav Elektroniskās Plates: Nē

Īpašības: Labākais nomaiņa bojātas vai nodilušas taustiņus,, vai liels papildu taustiņu.Galvenais lieta, un galvenais asmens tikai.Nav elektronisko iekšējie.Saņemt asmens samazināt vietējās atslēdznieks/izplatītāju.Tikai samazināt galvenās asmens,veikt iekšējo electronics(ietver imobilaizers/transponderu mikroshēmu) no oriģinālo tālvadības un novietot tos uz mūsu galvenās korpusa,tad jums ir gatavs!Nav nepieciešamas nekādas programmēšanas.Paziņojums:

1.Objekts tiek tikai galvenā korpusa, kas ir bez PCB kuģa un akumulatora iekšā. 2.Visas bildes ir reālas fotogrāfijas, kas tiek veikti ar sevi.Lūdzu, pārbaudiet jūsu galvenie čaumalu, lai pārliecinātos, ka tas ir tāds pats kā mūsu produktu.

5 x auto Atslēgu Shell

1.- Viena gada garantija.

2.- Ja prece ir bojāta, to saņemot, jums var pieprasīt, lai apmainītos ar jaunu ietvaros 7days no iesnieguma saņemšanas (Pircējs būtu jāatdod visa oriģinālā un nebojātā posteņiem saskaņā ar re-tirgus stāvoklis).

3.- Mēs piegādājam bez remonta pakalpojumu viena gada laikā no pirkuma.Par pirmo mēnesi, mums būs jāmaksā viens veids, kuģniecības izmaksas( no mums ar savu atrašanās vietu); Pēc 1 mēneša iegādes, pircējam ir jāmaksā divi veidi, kā kuģniecības izmaksas.

4.- Kad mēs saņemt atpakaļ nosūtītās preces, mēs nosūtīsim aizstāj tiem atpakaļ asap.

5.- Mūsu garantija neattiecas uz produktiem, kas ir fiziski bojāts vai saskaņā ar ano normālas ekspluatācijas rezultātā, nepareiza izmantošana vai nepareiza uzstādīšana uz daļām.

1.- Jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mūsu attīstību, mēs sirsnīgi aicinām jūs varētu atstāt pozitīvu atgriezenisko saiti, lai mums, ja jums ir apmierināti ar mūsu produktu un pakalpojumu.Thanks daudz par jūsu laiku.

2.- Mēs atstāt to pašu atsauksmes, lai jūs pēc jūsu pozitīvas atsauksmes.

3.- Lūdzu, sazinieties ar mums, pirms jūs atstāt uz neitrālu vai negatīvu atgriezenisko saiti, mēs centīsimies mūsu labāko, lai atrisinātu problēmas.

Ražotāja Daļas Numurs Galvenās Lietas, Par Renault
Nosaukums Automašīnas Galvenais Shell
Pielāgošana
Vairumtirdzniecības un Mazumtirdzniecības Ja jums ir vairumtirgotājs, mēs esam jūsu labākā izvēle
Mezgls, Detaļas Numurs Par Renault Twingo Clio Kangoo Master Scenic Laguna
Fit Par Renault Twingo Clio Kangoo Master Scenic Laguna
Materiāla Tips Par "Renault" Automašīnas Galvenais Shell
Valstī/Reģionā Automašīnu Ražošana Ķīna
Iepakojums Putu spilvenu
Citas Detaļas Numurs par Renault Atslēga Vāciņu
R/C Funkcija bez
logo No
asmens NE73/VAC102 Asmens
Zīmola Nosaukums OkeyTech
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Ražot Mums Ir Rūpnīcas
Iekļaut 5 gabals auto atslēgu shell
krāsa melns
Pogas 1 Pogu

Uzrakstīt recenziju

OkeyTech 5gab/daudz 1 Pogu Tālvadības Auto Atslēgu Shell Fob Neslīpēts NE73/VAC102 Asmens Renault Twingo Clio Kangoo Master Scenic Laguna

OkeyTech 5gab/daudz 1 Pogu Tālvadības Auto Atslēgu Shell Fob Neslīpēts NE73/VAC102 Asmens Renault Twingo Clio Kangoo Master Scenic Laguna

Specifikācijas: Svars: 40g/gab Materiāls: ABS+Metāls Krāsa: Melna Pogas: 1 Pogu Asmens: Neslīpēts Tukšu Asmens Transponderu Mikroshēmu: Nav Elektroniskās Plates: Nē Īpašības: Labākais nomaiņa bojātas vai nodilušas taustiņus,, vai liels papildu taustiņu.Galvenais lieta, un

Saistītie Produkti

Produkts sekmīgi pievienots izstrādājumu salīdzināšanai!