Kategorija

LKE Jaunu Nagu Žāvētājs SUNX, kā arī UV lampas Dual Power Nagu Žāvētājs Portatīvo Nagu Manikīrs 42pcs Led Visiem Gel Polish Nagu Žāvētāji

Jauns

€27.56

€38.83

-29 %

Pieejams

Tagi: eņģelis spilvens, matu fēns, ēsmas zivtiņu vadi uv led nagu komplekts, lampas saules x, lampas saule x5, 8 smd, ph, saule led lampas, metāla, saules 1 led indikators, žāvētājs apavu.

LKE SAULES X Plus Nagus, Fēns Dual power nail lampas Portatīvo nagu žāvētājs 42 gab UV Gaismas Diodes Visiem Gēla Nagu laka Nagu Žāvētājs

Modelis: SUNX plus Viļņa garums: 365+405nm noteiktu laiku:10s 30s 60s Fit Gēls Tips: UV Gēla / LED Želeja / Builder / Grūti želejas Lifttime: 50000hrs Adapteris: Nominālā ievade 100-240V 50/60Hz 1a Izmērs: 230*200*95mm Paketes Saraksts: 1x Nagu Lampa ar Butoon 1x Manuālā 1x Strāvas vadu, Kas nav zemu siltuma modelis nozīmē?Kad nospiediet"Zemu siltuma modelis" pogu, lampas pakāpeniski pieaug, lai klients nekad justies karsti, sāp, pat konservēšanas nocietināt želejas.Piezīme: SUNX plus var lietot kopā ar abām rokām!Kad jūs pieteikties nagu, lai jūsu pirkstiem, lūdzu, noņemt apakšējo vāciņu.

1) Jūs varētu veikt maksājumus caur veida maksājumu metodes Asun.lv .Kā samaksāt:

2) Maksājums ir jāveic 3 dienu laikā no pasūtījuma.

3) Ja jūs nevarat kases uzreiz pēc izsoles tuvu, lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un mēģiniet vēlreiz Maksājums ir jāpabeidz 3 dienu laikā.

1)Mēs apsolām, lai kuģis no 72 stundu laikā pēc tam, kad maksājums ir apstiprināts

2) Mēs izmantojam Asun.lv oficiālais standarta piegādes metodi kā noklusēto piegādes metodi, tas aizņem apmēram 15-30 dienas, lai lielākā daļa valstu.

3)Ja jūs izvēlaties, DHL, Fedex, EMS, UPS piegāde būs ātrāka, parasti 7-15 darba dienu laikā.

1) Jums ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 30 dienas, lai atgrieztos no dienas, kad tā saņemta.Ja šajā postenī ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā, tas tiek uzskatīts par izmantoti, un MUMS nebūs JAUTĀJUMU, JUMS KOMPENSĀCIJAS VAI NOMAIŅA.NAV nekādu IZŅĒMUMU!Kuģniecības izmaksas ir jāsedz gan pārdevēja, gan pircēja pusē.

2) atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā un jums IR SNIEGT mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, konkrētu iemeslu, lai atgrieztos, un jūsu jauno izsekošanas skaits.

3) Mēs atmaksāsim JŪSU PILNS UZVARĒTĀJU PIEDĀVĀJUMA SUMMU, saņemot preci tās sākotnējā stāvoklī un iepakojuma ar visām detaļām un aksesuāriem, PĒC tam, kad gan Pircējam, GAN Pārdevējam atcelt darījuma, no Asun.lv.VAI, jūs varat izvēlēties, lai rezerves.

4) Mums būs jāsedz visas kuģniecības izmaksas, ja produkts nav ko reklamē.

1)Mēs piedāvājam septiņu dienu bezmaksas nomaiņa un vienu gadu garantija

2)Lūdzu, informējiet mūs, 7 dienu laikā skaidrus fotoattēlus vai video, ja tev saņemt preces ar problēmu.var piedāvāt pilnu kompensāciju, bezmaksas nomaiņa,

3)Lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, kad jums ir kādas problēmas, normāli lietojot, mēs nodrošināsim vienu gadu garantija, lūdzu, neatstājiet 1 zvaigzne atsauksmes nekavējoties.

4)Asun.lv Trademanager kontā tiks on-line no 9:00 līdz 11:00(Ķīnas Laika).Jūs varat sarunāties ar mums, kad mēs areonline.Arī jūs varat nosūtīt mums e-pastu.

5) kompensāciju, kas var veikt 7-10 darba dienas, lai sasniegtu savu kontu.Kad jūs saņemat jūsu atmaksu:

Izmērs 235mm*200mm*95mm
1. tipa uv nagu lampu
Modeļa Numurs Saule X Plus
Zīmola Nosaukums lke
Svars 850g
Spriegums 110V-240V
Aizsardzība Garantijas jebkuru kvalitātes jautājumiem, kas attiecas uz 1 gadu
Led 42 Duālā Gaismas Diodes
Preču Kvalitātes Sertifikāciju ce
Barošanas Avots elektriskā
Materiāls ABS
krāsa Balts
Jauda 84W
2. veids nagu žāvētājs
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Lampu Krelles 42
Izmantošana nagu žāvētājs
Veids LED Lampas
Noteiktu laiku 10s 30s 60s
Vienuma Tips nagu žāvētājs

Uzrakstīt recenziju

LKE Jaunu Nagu Žāvētājs SUNX, kā arī UV lampas Dual Power Nagu Žāvētājs Portatīvo Nagu Manikīrs 42pcs Led Visiem Gel Polish Nagu Žāvētāji

LKE Jaunu Nagu Žāvētājs SUNX, kā arī UV lampas Dual Power Nagu Žāvētājs Portatīvo Nagu Manikīrs 42pcs Led Visiem Gel Polish Nagu Žāvētāji

LKE SAULES X Plus Nagus, Fēns Dual power nail lampas Portatīvo nagu žāvētājs 42 gab UV Gaismas Diodes Visiem Gēla Nagu laka Nagu Žāvētājs Modelis: SUNX plus Viļņa garums: 365+405nm noteiktu laiku:10s 30s 60s Fit Gēls Tips: UV Gēla / LED Želeja / Builder / Grūti želejas

Saistītie Produkti

Produkts sekmīgi pievienots izstrādājumu salīdzināšanai!